IMPRESSZUM

Szabó Gabriella ügyvezető
Mobil: +36 70 322 9564

Nagy-György István sales/fuvarszervező
Mobil: +36 70 675 9990 +44 7784 022 824

Székhely: 5520 Szeghalom, Hunyadi u. 2/2.
Telephely: Szigetszentmiklós
Adószám: 14013225-2-04
Nemzetközi Adószám: HU14013225

A www.crohun.com weboldal a Cro-Hun Kft. on-line kiadványa.
Minden jog fenntartva!
A weboldalon található anyagok, írások, szerzői jogvédelem alatt állnak, azok utánközlésével, másolásával kapcsolatos minden jogot fenntartunk.

Adatvédelmi Tájékoztató

Adatkezelési vezető

  • Cro-Hun Fuvarozási és Szolgáltató Kft. 5520 Szeghalom, Hunyadi u. 2/2.
  • A felhasználói jogok tisztázása vagy gyakorlása érdekében a következő e-mail címen léphet kapcsolatba: info@crohun.com

Az adatkezelő képviselője

  • Cro-Hun Fuvarozási és Szolgáltató Kft. 5520 Szeghalom, Hunyadi u. 2/2.

Adatfeldolgozási hely

  • A www.crohun.com weboldal használatával generált adatok feldolgozása a Cro-Hun Fuvarozási és Szolgáltató Kft. 5520 Szeghalom,
    Hunyadi u. 2/2.
    címen történik.
  • Szükség esetén a Kapcsolat és az Árajánlatkérés oldalon megadott adatokat az adatfeldolgozásért felelős személy vagy az általa erre a célra kijelölt személyek az érintett irodában feldolgozhatják.

A személyes adatok kezelésének célja

  • a felhasználóval való kapcsolattartás.

A személyes adatok tárolásának időtartama:

  • A személyes adatokat az adatkezelő a szolgáltatás nyújtásához szükséges időtartamban kezeli.
  • Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen. Az érintettet megilleti az adathordozhatósághoz való jog.
  • Az érintett hozzájárulásán alapuló adatkezelés esetén az érintettet megilleti a hozzájárulás bármely időpontban történő visszavonásához való jog, ez azonban nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.
  • Az érintett a felügyeleti hatósághoz panasz benyújtására jogosult. Felügyeleti hatóság:
    Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH)
    Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
    Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
    Telefon: +36 (1) 391-1400
    Fax: +36 (1) 391-1410
    E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
    Weboldal: www.naih.hu

Mi a cookie?

A cookie-k kisméretű fájlok, amelyeket az aktuálisan megtekintett weboldal vagy éppen használt alkalmazás a böngészőre vagy a készülékre telepít. A képpont-kódok (más néven átlátszó GIF-ek, adatgyűjtő jelek vagy képpontok) weboldalon vagy alkalmazásokban elhelyezett kisméretű kódtömbök, amelyek lehetővé teszik a cookie-k leolvasását és elhelyezését, valamint adatok továbbítását felénk vagy partnereink felé. Az ennek eredményeként létrejött kapcsolat olyan információkat tartalmazhat, mint a készülék IP-címe, az időpont, amikor az adott személy megtekintette a képpontot, az aktuálisan használt böngészőhöz vagy készülékhez társított azonosító és a használt böngésző típusa. A helyi tárolás ágazati szabványt jelentő technológia, melynek segítségével a weboldal vagy alkalmazás adatokat tárolhat és kereshet vissza egy személy számítógépén, mobiltelefonján, illetve egyéb készülékén. Néhány példa erre a készülék helyi tárolója vagy a HTML5 szabvány szerinti helyi tárolás, valamint a gyorsítótárazás.

Mi a cookie-k célja?

Többféle célra is használjuk ezeket a technológiákat, például a Felhasználó számára legrelevánsabb tartalom vagy hirdetés megjelenítésére; termékeink és szolgáltatásaink továbbfejlesztésére; valamint szolgáltatásaink biztonságának megőrzésére. Az általunk használt cookie-k, képpontok és egyéb hasonló technológiák pontos neve a szolgáltatások fejlesztésével és frissítésével időről-időre változhat, ám ezek általánosságban véve az alábbi használati kategóriák valamelyikébe tartoznak:

Használati kategóriák

Példák

Hitelesítés

Ezek a technológiák tájékoztatnak minket arról, ha a Felhasználó be van jelentkezve, így a megfelelő élményt és funkciókat tudjuk biztosítani számára.

Biztonság és az oldal integritása

Ezek az eszközök segítenek megőriznünk a szolgáltatások biztonságát. Támogatják, illetve lehetővé teszik a biztonsági funkciók működését, és segítenek észlelnünk a sértő tevékenységeket.

A fiókba való jogosulatlan bejelentkezés megelőzése mellett arra is felhasználjuk a cookie-kat és más hasonló technológiákat, hogy megakadályozzuk a szolgáltatásainkhoz hozzáférő személyeket vagy gépeket a szabályzatainkat sértő tevékenységekben.

Hirdetések, elemzések és mérések

A cookie-k és más hasonló technológiák (pl. a készülékre vagy webhelyen található képpontra vonatkozó információk) a hirdetések értelmezésére, kézbesítésére, relevánsabbá tételére, termékek és szolgáltatások elemzésére, valamint ezen termékek és szolgáltatások felhasználására szolgálnak.

A cookie-kat felhasználhatjuk például annak érdekében, hogy társ-vállalkozásainkkal, partnereinkkel együtt az érdeklődésedre potenciálisan számot tartó hirdetéseket jelenítsük meg számodra a szolgáltatásokban, vagy más webhelyeken és mobilalkalmazásokban. Emellett cookie-t használhatunk annak követésére is, hogy a szolgáltatásokban látott hirdetést követően az illető később vásárolt-e a hirdető weboldalán, vagy telepítette-e a hirdetett alkalmazást. Hasonlóképpen partnereink cookie vagy más hasonló technológia segítségével állapíthatják meg, hogy bemutattunk-e egy adott hirdetést, illetve értesíthetnek minket arról, milyen volt annak fogadtatása, és hogyan reagáltak rá.

Honosítás

Ezek az eszközök a honosított élmény nyújtását segítik.

Például információkat tárolhatunk egy cookie-ban, amelyet a böngészőben, illetve készüléken helyezünk el, így a kiválasztott nyelven látható az oldal.

Az oldal funkciói és szolgáltatásai

Ezek a termékek és szolgáltatások nyújtását segítő funkciókat biztosítanak.

A cookie-k és más hasonló technológiák például a bejelentkezésben a felhasználónév mezőjének előzetes kitöltésével segítenek. Emellett a cookie-kat és más hasonló technológiákat felhasználhatjuk a preferenciák elmentésére, annak megismerésére, hogy mikor láttaák és használták a szolgáltatások tartalmát, továbbá hogy közösségi modulokat és ? például javaslatok megjelenítésével ? egyéb testre szabott tartalmakat és kiszolgálást nyújtsunk a Felhasználók és mások számára is.

Teljesítmény

Ezeknek az eszközöknek a segítségével a lehető legjobb használhatóságot nyújtjuk a Felhasználóknak.

A cookie-k vagy más hasonló technológiák használatával irányíthatjuk például a forgalmat a kiszolgálók között, és láthatjuk, hogy milyen gyorsan töltődnek be a szolgáltatások a különféle személyek számára. Néhány esetben információt tárolhatunk böngészőben vagy készüléken annak érdekében, hogy gyorsabb legyen a használt funkciók betöltése, és hogy lerövidüljön a válaszidő.

Elemzés és kutatás

Ezeket az eszközöket a termékek és szolgáltatások megértésére, továbbfejlesztésére és a velük kapcsolatos kutatásra használjuk Az elemzésekkel kapcsolatos adatokat partnereinkkel megoszthatjuk.

Hogyan keletkezik a cookie?

Először a kliens gép küld egy kérést a kiszolgáló irányába. Ekkor a kiszolgáló létrehoz egy egyedi azonosítót és ezt eltárolja a saját adatbázisában, majd az így létrehozott cookie-t az összes információval visszaküldi a kliensnek. Az így visszakapott információs cookie eltárolódik a kliens gépen.

Hogyan használódik a cookie?

Amikor a kliens gép újra kapcsolatba lép a kiszolgálóval már hozzácsatolja az előzőleg már létrehozott és eltárolt cookie-t. A kiszolgáló összehasonlítja a kapott és az általa tárolt cookie tartalmát. Ez által könnyedén azonosítja pl. a regisztrált felhasználót.

Milyen cookie-t használunk?

Többféle cookie van használatban, de minden weboldal másféle típusúakat használ. Honlapunk általában csak az alábbiakat használja, de a fejlesztések alkalmával előfordulhat, hogy az eddigieken felül újabb fajtákatt is alkalmazunk.

Munkameneti/Átmeneti cookie:

ezek a cookie-k csak átmenetileg kerülnek az ideiglenes memóriába, ameddig a felhasználó az oldalon navigál. Amikor a felhasználó bezárja a böngészőt a cookie törlődik. Ezek a cookie-k nem tartalmaznak személyes adatokat és nem alkalmasak arra, hogy a látogatót beazonosítsa.

Tárolt/Állandó cookie:

ezek azok a cookie-k, amelyek minden alkalommal használatba kerülnek, amikor a felhasználó az oldalra látogat. A cookie-k fajtája alapján az alábbiak szerint használhatjuk ezeket:

Analitika/Követés:

ez mutatja meg, hogy a weboldalon belül merre járt, milyen termékeket nézett meg, mit csinált. A cookie élettartamától függően marad a kliens gépen. Olyan funkciók használhatják, mint például a Google Analytics vagy a Youtube. Ezek a cookie-k nem tartalmaznak személyes adatokat és nem alkalmasak arra, hogy a látogatót beazonosítsa.

Közösségi hálózatok:

lehetővé teszi, hogy könnyen hozzáférjen a közösségi média hálózatokhoz, megoszthassa véleményét, termékeink információit másokkal. olyan harmadik fél által nyújtott funkciók használhatják, mint például a Facebook, Twitter, Google+, Pinterest vagy a Youtube. Ezek a cookie-k tartalmazhatnak személyes adatokat és alkalmasak a látogató beazonosítására.

Média:

ezek segítségével képes például videókat megtekinteni az oldalon. Olyan harmadik fél által nyújtott funkciók használják, mint például a Youtube. Ezek a cookie-k nem tartalmaznak személyes adatokat és nem alkalmasak arra, hogy a látogatót beazonosítsa.

Funkcionális:

ez mutatja meg, hogy a felhasználó járt e már az oldalon és azt milyen eszközzel tette. Megjegyzi a felhasználó nevet, jelszót, választott nyelvet, tartózkodási információkat. Ezek a cookie-k tartalmazhatnak személyes adatokat és alkalmasak a látogató beazonosítására.

Reklám:

ezek segítségével az érdeklődésének megfelelő információkat, hírleveleket tudunk küldeni a felhasználónak. Ezek a cookie-k tartalmazhatnak személyes adatokat és alkalmasak a látogató beazonosítására.

A Cookie-k fajtáival és teljes mértékű funkciójukat leíró információkkal kapcsolatban keresse fel a www.allaboutcookies.org weboldalt.

Hogyan történik a Cookie-k kezelése?

Különféle módokon, de a kliensnek lehetősége van többféle módon beállítani a cookie-k kezelésére vonatkozóan böngészőjét. Általánosságban elmondható, hogy az alábbiak szerint háromféle módon állíthatóak be a böngészők:

Minden cookie elfogadása
Minden cookie elutasítása
Minden egyes cookie használatról értesítés kérése

A cookie-k beállításaival kapcsolatban érdemes körülnézni böngészője “Opciók” vagy “Beállítások” menüjében vagy igénybe venni keresője “Segítség” menüjét. A leggyakrabban használt böngészők beállításaival kapcsolatban segítséget nyújthatnak az alábbi weboldalak.

Internet Explorer

Firefox

Chrome

Safari

Fontos megjegyezni, hogy a weboldal cookie kezeléssel készült. Amennyiben a kliens részlegesen vagy teljes egészében letiltja ezek használatát, megakadályozhatja a weboldal működését. Amennyiben ez így történik, lehetnek olyan funkciók és szolgáltatások, amelyeket nem fog tudni igénybe venni teljes, vagy részleges mértékben.

Az alábbi szolgáltatások miatt használunk cookie-kat:

  • Google Fonts,

  • Google Maps

A Google Webfont beállításai:

Google Térképbeállítások: